Jul...over and out ?

Det finns många sätt att fira jul på. Ingen högtid är kanske så laddat för oss som just julen. Att göra alla tillfreds, ställa förväntningar, uppfylla önskningar, outtalade och kravmärkta.
En del drar en djup lättnadens suck på juldagen och säger -jaha, då var detta gjort. Andra säger -aaah, nu har julen äntligen börjat.

Kanske är det lite grann som med psykologitestet: - säger du att glaset är halvtomt eller halvfullt? Det beror säkert på personlighet, dagsform, tidigare erfarenheter och grad av framtidstro.  Va-vet-ja-va-vet-ja...
Hur som hälst hoppas jag att du har fått den jul du har önskat dej, för alla sätt är ju bra, utom dom dåliga..eller hur?
Här i huset är vi mäkta tillfredsa, granen kom i sitt skrud precis innan timmen var slagen, vi fann inte den nyinköpta ljusslingan (bor vi i ett för stort hus???), men kidsen sa -äsch vi behöver inga ljus i granen. Tydligen är ljus i granen en modern företeelse, sådär endast en hundra år gammal, eller två kanske. I alla fall såg jag i en tidning en "gammaldags" klädd gran utan vare sej elektrisk eller levande ljus, så det så!!!
Tomten var snäll och kom med gåvor som stod på önskelistan, maten smakade och sällskapet var genomtrevligt. Tyvärr befann sej kameran hemmavid, så några ögonblicksbilder blir det inte, men ett par stilleben på gran mm följer här.

Fet liten tillfreds ängel..

Nöjd liten mjuk katt.
God fortsättning önskar Mille och Mulle Moose


Kommentarer
Postat av: Carin Lennartsdotter

Det verkar som om du har haft en skön jul. det har jag också. Jag har tydlign varit snäll för klapparna var fina och många. Vill passa på att tacka för boken. Endera dagen gör jag en docka...

Ha en fortsatt skön ledighet!

/Kram

2008-12-26 @ 11:54:45
URL: http://friskyfrogmade.blogspot.com
Postat av: Maria

Låter som att ni haft en riktigt skön jul, härligt!



Ja tomten kom till oss med och maten smakade mer =)



Önskar dej en god fortsättning!!



Kramis

2008-12-26 @ 17:46:35
URL: http://skrivhornan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0