Läs inte detta...

...om du inte gillar sjukt, svart kvinnohumor!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------
"Hej du...

Stod och diskade och kom på att det kanske är vi som har för höga förväntningar på våra karlar; de avställda, de i bruk och de potentiella...


Vi vill att de ska se presentabla ut men inte bättre än vi, de sköter hygienen klanderfritt, beställer själv tid till frissan och luktar inte äckligt eller på annat vis för mycket.

Tandläkaren får inte heller bli för dyr, då får det vara.


De ska hjälpa med hemmets alla sysslor så länge de inte sorterar tvätten fel, eller diskar gjutjärnspannan med diskmedel.


Bilen sköter de om mellan 18.00 och halv sju innan det är dags att lägga barnen.


Sen får de gärna se på TV tillsammans med oss så länge vi får ha fjärrkontrollen, och de håller käften och bara svarar kort på tilltal.


De får gärna sova på natten, bara det sker i egen säng som inte fyller för mycket i boendet, och får vi gäster överlämnar de den till dem och ligger själv i badkaret, herregud vad spelar det för roll en natt eller två.


De ska tjäna pengar, helst mycket, som vi sen förvaltar åt dem, och det får inte ta för mycket tid, men de ska heller inte vara hemma för mycket så de är i vägen och man går och snubblar på dem. De ska inte gnälla om att det är såååå jobbigt på arbetet, herregud sånt har vi tröttnat på för länge sen.


På fritiden får de i stort sett göra vad de vill så länge de inte lägger sig i vad vi gör, men hjälper oss med sånt som är tungt, svårt och dyrt.


I sängen ska de vara bra, och de ska vilja pippa lika ofta eller sällan som vi, och vid samma tidpunkt och på samma sätt som vi tänkt oss, herregud man kan ju ta död på all upphetsning med tekniskt prat.


De ska ha samma bra humor som vi och briljera med en rolig historia med lite udd någon gång då och då, så vi kan känna oss stolta över dem, men de får inte överglänsa oss i större sällskap, för då kan vi gå hem med en gång. De ska vara intellektuella och läsa de böcker vi bestämmer och diskutera sånt som vi tycker är intressant, men hålla tyst när vi tycker det räcker. Och de får inte verka smartare än vi, för då jävlar...


Har de familj ska den helst vara över 98 år, senil och utan andra arvingar. Syskon ska helst vara singel, barnlösa och med ordnat ekonomi/eget rum i skyddat gruppbostad.


De ska inte lida av några sjukdomar (om de inte är dödliga) och en bra livförsäkring är ett minimikrav.


Sån prima vara är klart sällsynt och unik. Men helt ärlig skulle det vara för mycket begärt? Aint we worth it???


Eller vad tror du, ska vi sänka ambitionsnivån?


Kram från din förtrogne väninna."

----------------------------------------------------------------------------
© Mille Wulff

Detta skrev jag för flera år sedan när jag var på god väg att bli en tvättäkta bitterfitta, djupt frustrerat över ett misslyckat parförhållande som jag hade trott på till 5000 %.
Men hoppet är det sista som överger en, sa grodan, och säkert finns det hur många go'a karlar out there som helst, det gäller bara att hitta dom, fånga dom och lyckas med symbiosen.
Svårare än så är det inte ;-)
Ha en skön helg med glada skratt önskar
Mille

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0