Galna kattsjukan

Ja det står i böckerna att katter ska ha tillgång till frisk vatten varje dag, dygnet runt.
Visst.
Berätta det för katten.Men bäst smakar det i avloppet i duschen (där de lyckas få upp plastgallret på något konstigt vis så vi får masa med att få det på plats varje gång vi vill duscha utan att trampa snett)
eller i vattenkannan,
så det så!

Kommentarer
Postat av: Maria

Hihi, ja det där känner man igen med katterna och vattendrickandet. Det är väl bra märkligt i alla fall, man ställer fram, ordnar och donar för dom, men nej då, de ska bestämma i alla fall vilken vattenhåla som passar bäst!Ja får ni möjlighet att utforska Gotland så kan jag bara varmt rekommendera det. Här finns massor att uppleva! Fårö ligger några minuter med färja från Gotland, jag tror det tar ca 7 min över bara. Fårö är otroligt vackert och har mycket bevarat.

Visby däremot är inte lika "magisk" som det en gång varit. Det skall byggas nytt överallt, hela tiden, men bara för rikemansfolket och Gotlänningarna protesterar och gråter över att de river all fin mark och natur.

Just nu river de galgberget för där skall byggas lyxlägenheter för rika 08-or. Det är en gammal avrättningsplats med massor av historia och jag skulle inte vilja bo där. Måtte andarna spöka ordentligt för dom flyttar dit =)

Så det här med cykelsemester på Gotland är ett minne blott, nu är det bara lyx och flärd som gäller, tyvärr...Härliga bilder på såpbubblebarnen!!Önskar er en fin vecka

kram

2009-05-07 @ 12:51:46
URL: http://tidsfrdriv-m.blogspot.com/
Postat av: MissMagicGirl

Så söta och busiga de är!

2009-05-09 @ 10:43:32
URL: http://missmagicgirl.blogspot.com
Postat av: Hea

Hmm... ja, inte är hunden klokare han heller. Dricker hellre vatten i dydikena eller sandlådan, än det fräscha, friska i hundskålen...

Kram!

2009-05-11 @ 21:24:58
URL: http://hea-harmoni.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0