Grönt, vitt och en smula rött

Det spelar ingen roll hur jag har betedd mig tidigare under dagen, vid den här tiden på dygnet är jag trött och längtar bara efter sängen. Men men, än är det några timmar kvar till den attraktionen är aktuell. Det blir inte bättre av att höra hur omgivningen harvar runt med gräsklippare i högsta hugg, eller det som är värre, som om de var med  i någon avgörande kvalmatch. Bara tanken kan ju göra en utmattad. Nä skönt är grönt. Så även gräsmattor. Och högt ska det gro. Det är som med dammsugning. Det ska skramla ordentligt i röret  innan det är nån idé att ge sig ikast med såna uppgifter.  Varför anstränga sig om inte det märks någon skillnad.
Annat är det vad gäller vita kläder, då behöver man inte anstränga sig alls. Resultatet syns på direkten. Varför uppfanns de överhuvudtaget. Det är ju som förtrollat. Här kan man gå runt i det ena kamo-plagg efter det andra i veckovis och inte spilla en droppe, men så fort man har satt på sig vita byxor eller dito blus så ösar man rödvin nerför bröstet eller tappar en morot i rödaste tomatsåsen så det bara skvätter om det. Och strax ser man ut som en reklam för Vanish.
Apropos Vanish. Såg en reklamfilm för det märket häromdagen. Där de "intelligenta enzymer" stod för tvättresultatet.
Blev inte Ipren-mannen satt på plats för att värktabletter inte kan sägas vara intelligenta. Men det kanske är skillnad på ibuprofen och enzymer?
Nå tillbaka till tröttheten. Nu är det bara tre dagar kvar, då ska det bli något som iaf liknar ferie i 4 veckor. Int' ska vi no'  o' int' måst' vi no'...bara det här med maten och tvätten och nåja gräset ska väl plattas till nångång. Men om det ösregner hela tiden så...och då slipper man stressa iväg på badland och grillning åsånt...men ...javisst...det är ju mysigt oxå...det blir nog bra med allt bara jag får sova ett par dygn innan vi sätter igång.
Ha en skön vecka önskar
Mille

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0