Gourmet

Hörde på radion att det i Grythyttan hos Carl-Jan är en Cognac-katedral under uppbyggnad. Visst låter det gott? Det handlar om flera hundra år gamla cognac-fat på upp till FEM meters höjd och utsmyckade efter alla konstens regler och jag vet inte vad som ska stå i ett gammalt järnbruk eller nånting, säga vad man vill om Carl-Jan men driftig är han och egen och speciell och sinne för goda smakar har han säkert som Amen i kyrkan. Men det har min son också...iaf sinne för att pröva (vissa) NYA smakar.Har någon av er tex. provat spagetti i korvbröd med ketchup? Isf vet ni ju inte om det kanske är gott. Den som vill ha receptet är välkommen att höra av sig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0